Μέσω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για το τρίτο οικονομικό τρίμηνο του 2023- 2024 της Ubisoft, έγινε γνωστό ότι το Assassin’s Creed Codename RED, που διαδραματίζεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία, θα κυκλοφορήσει ως τις 31 Μαρτίου 2025. Η γαλλική εταιρεία αναμένεται να λανσάρει την περίοδο 1η Απριλίου 2024 έως 31 Μαρτίου 2025 το Assassin’s Creed Codename RED, το Star Wars Outlaws, το The Division Resurgence και το Rainbow Six Mobile. Τα δύο τελευταία θα είναι free-to-play.
Ακόμα επιβεβαιώθηκε ότι το Valiant Hearts: Coming Home, που ως τώρα ήταν αποκλειστικά διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android, θα έρθει ως τις 31 Μαρτίου 2024 σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.Αποσύρεται κι άλλο κινητό τηλέφωνο από την ελληνική αγορά λόγω ακτινοβολίας
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity